Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Elnöki köszöntő

BÜSZKÉN ÉS ÖRÖMMEL KÖSZÖNTÖM ÖNÖKET A 10. NEMZETI VÁGTÁN!

Az ünnepeltet köszönteni szokták, de én ezt most megfordítom és köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik nélkül a Nemzeti Vágta nem lehetne tízéves!

Immár egy évtizede, hogy elindult a Nemzeti Vágta, s ez idő alatt megszületett egy Vágta-család. Elsőként ennek a csapatnak szeretném megköszönni az elmúlt évek munkáját és bízom abban, hogy a következő években is együtt dolgozhatunk.

Köszönet a lovasoknak, a Nemzeti Vágta igazi motorjainak. Nem Superman, vagy Batman, hanem ti vagytok az igazi hősök! Minden évben 72-en álltok starthoz, de ha az Elővágta indulóit is ideszámítjuk, akkor több százan indultok el azért, hogy dicsőséget szerezzetek településeteknek.

Köszönet a partnereinknek, akiknek támogatása nélkül nem valósulhatna meg a rendezvény és köszönet a szülőknek is, akik a Nemzeti Vágta hatására viszik el gyermekeiket lovagolni, hiszen 10 év után kinőtte magát egy Vágta-generáció is!

Lázár Vilmos

 

A Nemzeti Vágtának küldetése van és elhivatott lovas emberként azt kívánom, hogy ebben az évben is váltsa be misszióját a rendezvény. Érezzük, hogy van szívünk, lelkünk, múltunk, jelenünk, jövőnk, büszkeségünk, nemzetünk és hazánk! Vigadjunk együtt!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Nemzeti Vágta!

Lázár Vilmos
A Magyar Lovas szövetség
és a Nemzeti Vágta elnöke