Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Online Vágta Rádió

A 9. Nemzeti Vágta alkalmából, idén is online rádióállomás várja az érdeklődőket az esemény ideje alatt a Vágta honlapján!

 Online adás: péntek 12:00 - vasárnap 20:59



Amennyiben nem jelenik meg a lejátszó, kattintson az alábbi linkre:
http://37.221.209.75:9126/LIVE.mp3

 

Péntek 12:00 és Vasárnap 20:59 között a verseny minden fontos pillanata megjelenik majd a rádió műsorában, de ettől még sokkal többet kapnak a hallgatók: olyan érdekességekről és háttér információkról számolunk be nekik, amit eddig soha sehol nem találtak meg!

A Nemzeti Vágta rendezői profi rádiós csapattal (a Sláger - a Neo FM - és a Juventus Rádió volt és a Rádió Rock jelenlegi munkatársaival) fogtak össze azért, hogy az idén még több szórakoztató információ jusson el az érdeklődőkhöz.

Szokott-e a Nemzeti Vágtáról álmodni a főrendező? Honnan hozzák a homokot a Hősök terére? Melyik a legkülönlegesebb világrekord a Vágták történetében? Ezekre és még számtalan olyan kérdésre is választ kap a műsor hallgatója, melyet ő maga is megkérdezett volna, ha van rá alkalma. Mi most megtesszük helyette, és érte. A helyszíni közönség pedig még dalokat is kérhet, mert úgy az igazi a buli, ha jó a zene is!

Abban bízunk, hogy aki az idén nem tud ott lenni személyesen a versenyen, a vagta.hu oldalon a rádiót hallgatva vasárnap este úgy érzi majd, nem maradt le semmiről! 

A Vágta Rádió látványstúdióját az Országkonyhánál állítják fel, ahol Vágta Rádió műsorvezetője: Kalácska Gábor, várja az információra éhes közönséget.

A hallgatók, látogatók élményeiket, kérdéseiket a Nemzeti Vágta facebook oldalán (https://www.facebook.com/NemzetiVagta) küldhetik el személyes üzenetben a Vágta Rádiónak! 

 

2016. szeptember 15.