Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Nagy Ervin: "A rajtot elloptuk a többiek elől..."

Nagyon rosszul indult a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutama Nagy Ervinnek, de a Vágta hangulata annyira magával ragadta, hogy bármikor szívesen jönne újra.

 

„Nagyon kellemetlen dolog volt, hogy közvetlenül a futam előtt lovat kellett váltanom, mert az a ló, amelyikkel mentem volna, Majális, izomlázat kapott és nem akartuk kockáztatni az egészségét. Így viszont egy számomra ismeretlen lóra kellett ülnöm, amelyikkel negyedik lettem. Sajnálom, hogy így alakult, mert a reggeli edzésen annyira jól mentem az előző lóval, hogy tényleg komoly esélyünk lett volna a győzelemre” – mondja a színész, aki az eredménnyel elégedetlen, de egy részsikert így is elkönyvelhetett.

„Másodjára is nagyszerű lovat kaptam Krimzon személyében, csak ő egy remek ugró ló, de nem alkalmas arra, hogy vele bárki Vágtát nyerjen. A rajtot mindenesetre elloptuk a többiek elől, de aztán gyorsan kijött a teljesítménykülönbség. Az állatra nem lehet haragudni. Tudni kell, hogy a lovas sport az félig az emberről, félig a lóról szól. Egy esetleges győzelemhez mindkettőre szükség van.

Annak nagyon örülök, hogy Sipos Imre barátom nyerte a futamot és úgy gondolom, hogy jövőre egy nagyon erős mezőny jöhet össze a sztárfutamon, mert Imre nagyon jó lovas, ahogy a Stohl Buci és Barabás Kiss Zoltán is, ráadásul egyikük sem egy feladós fajta és én is rettentően készülök majd” – tervezi a következő versenyt Nagy Ervin. A színész maga is meglepődött, hogy mennyire felszabadultan állt a rajthoz. Fejben annyira lekötötte a lócsere rendezgetése, hogy nem maradt ideje izgulni. Reméli, jövőre is hasonlóan nyugodt lehet, de akkor már tényleg az élen szeretne végezni. Nagy Ervin indulásával nemes célt is szolgált: az OTP Bank által felajánlott 200 ezer forintos pénzdíját a Gézengúz Alapítványnak ajánlotta fel.

Fotógalériánk a 2016-os OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamáról »

2016. szeptember 26.