Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

VERSENYZŐ

Szerbia Köztársaság - Република Србија

Versenyző:
Suzana Sekulić
Ló neve: 
291 Jussuf VIII
Ló kora: 
10
Ló neme: 
kanca
Ló fajtája: 
Shagya-arab
Ló tulajdonosa: 
Bábolna Nemzeti Ménesbirtok

Versenyző bemutatása:

 

 

Lovas: Suzana Sekulić

Első lépéseit lóháton 13 évesen tette, amikor az édesapja vásárolt egy lovat a születésnapjára. Néhány hónap múlva az iskolai szünet után díjugrató edzésekre kezd járni a Zobnatica ménesbirtokra. Első edzője Predrag Ilić volt, az egyik legismertebb ember a lovas sport területén Szerbiában.

Pályája során részt vett monte ügető versenyen, „Falunapon” félvér lovakkal rendezett versenyeken, ahol sokszor nyert, tradícionális versenyeken Zobnaticaban, és egy amatőr hölgy zsokék számára szervezett síkversenyen.

Suzana rendkívül kitartó. Munkalovasként dolgozik a Zobnatica ménesbirtok versenyistállójában állandó munkája mellett. 9 ló és egy rendkívül sikeres lovasiskola tulajdonosa. 2012-ben nyitotta meg lovardáját Zomborban, ahol Suzana a vezető oktató.

A Vajdasági Vágta szerb kvalifikációs futamát nyerve került be a nemzetközi futamba.

 

Csapatvezető: Vukašin Dmitrić

Egész életét lovak között és lovas rendezvényeken töltötte szerte a világon. Telivér tulajdonos és edző, vezető beosztású a Zobnatica ménesbirtokon és lóverseny újságíró számos újságnál és honlapon. A 2015-ös Nemzeti Vágtán Vukašin volt a szerb csapat vezetője és csapata 3. helyezést ért el a nemzetközi futamon.

 

Lova: 291 Jussuf VIII

született: 2006. 03. 14. | apja: Jussuf VIII | anyja: 189 Gazal XII

Kanca vagyok, becenevem Tigris ami nem véletlen, mert nem ismerek lehetetlent! Bátran végrehajtom lovasom utasításait, elég erősnek - és nagy vágtaugrásaimnak köszönhetően esélyesnek - érzem magam a vágtára!